marți, 21 februarie 2012

PROMOTIE Nikon COOLPIX S100 si Nikon COOLPIX AW100

In perioada 22 februarie - 31 martie 2012, magazinul Yellow Store deruleaza o campanie cu vouchere cadou, in valoare de 200 de lei la Sephora, la achizitionarea unui aparat foto Nikon COOLPIX AW100 sau Nikon COOLPIX S100,  in perioada mai sus mentionata.
Regulament promotie:


1. Voucherele pot fi utilizate in orice magazin Sephora din Romania, numai pentru preschimbarea acestora in produse.
2. Voucherele nu se preschimba in bani.
3.  Nu se acorda rest de plata la preschimbarea voucherului. Clientul trebuie sa il preschimbe in produse de cel mult aceeasi valoare cu a voucherului sau a grupului de vouchere. Atunci cand contravaloarea produselor depaseste valoarea voucherului, clientul trebuie sa achite restul de plata (cash sau card).
4.  Se pot cumula mai multe vouchere pentru o tranzactie de preschimbare.
5.  La preschimbarea voucherelor in produse nu se poate emite factura fiscala.
6.  Nu se pot preschimba voucherele care au seria sau elementele de siguranta rupte sau care nu respecta layoutul atasat.
7.  Voucherele sunt valabile pana la finalul anului 2012.









Modelul Coolpix AW100, este rezistent la apa pana la adancimi de 10m, rezistent la socuri generate de o cadere de la maxim 2m si rezistent la inghet la temperaturi de pana la -10 grade C. Are un senzor de imagine CMOS de 16mp, este capabil de un zoom 5x, ecran LCD de 7,5 cm (3 inci), filmare FULL HD(1080p) si sistem incorporat de pozitionare globala (GPS).

Coolpix S100, este un aparat foto elegant, disponibil momentan doar pe varianta roz, dotat cu ecran tactil de 3,5 inci si functie de fotografiere 3D. Are un senzor de imagine CMOS de 16mp, capabil de un zoom 5x,  filmare FULL HD(1080p) si diferite scene presetate (fotografiere 3D, mod panorama).




2 comentarii: